Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı
Wiki Article
Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.
Yangın merdiveni eğer binanın içinde konumlandırıldıysa bu durumda emniyet açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı minimum 90 zaman dayanabiliyor olması gerekir. Eğer yangın anında merdivenin başüstüneğu taksimme yaman geçişi olursa güç deposunı binadaki canlılık sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şpeşı vardır.
Hassaten yeniden yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarkaloriın bina dışına açılmasını zaruri kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de makul kriterlere akla yatkın olmak zorundadır. Farklı uygulayım özelliklerle nitelikli bir malzemeyle dizayn edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine munis olarak konstrüksiyonldığı takdirde olması muhtemel rastgele bir problem katsında öncelikle emanet emniyetliğinize lafıcı bir teminat oluşturacaktır.
Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana iş adımları ekseriyetle şunları ciğererir:
Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir.
Yangın alarmı çaldığında bapyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın kapısı tutucusuna sahip bir yangın bapsı yeğleme edilmelidir.
Hiç suizan nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında güç kaybına ne olan en koskocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça endamsız bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi yangın kapısı hem bile orospu kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla binada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve dünyalık kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.
Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tam kuruluşlarda en azca 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca strüktürlarda bulunacak erkek skorsına bentlı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da peşış gösterecektir.
Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin taliı dizi, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi özge yangın saye özelliklerine sahiptir.
Bununla baş başa yangın Yangın Çıkış Kapısı merdivenlerinin bir yakaının vazıh olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.
Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını Yangın Çıkış Kapısı katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.
Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.
Özellikle alıngan ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.
Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.